Varför blir jag inte ens förvånad?

http://www.arbetsformedlingen.se/4.1799db4911df80d2fa9800024.html?id=0016-290578 

Det här är den trafiikskolan jag varit på ca en månad. Va uppe med ansökan för nystarts jobb till arbetsförmedlingen för ca 1.5 vecka sen. Beslut kommer i slutet på nästa vecka. Dom är så fega på trafikskolan, när jag va nere i Torsdags så skulle vi kolla om jag kunde jobba andra tider eftersom jag inte kan jobba till 17.30. Men i den här annonsen står det inget om nystartjobb el lönebidrag, det har det hela tiden varit prat om. ”Vi måste vänta och se vad du kommer kosta oss” är en mening som jag hört sen jag började.

Så om det är nån som vet nåt jobb som finns ledigt mellan Bro och sumpan (el nåt sånt) där jag kan jobba mellan ca 8.30- 14 så hojta till. Helst inte inom vården, det är lite för tungt för mig efter hjärntumören.Det är därför jag har varit receptionist på trafikskolor sen i feb. Men i värsta fall så måste jag söka mig till äldrevården igen.

 

Annars har helgen varit i det stora hela bra. Kungsfesten i Lördags med Dolly style, hur mkt färgade peruker som helst inne i kungsängen. Men jag tog ut mig i Lördags så igår va det bara en lugn dag för mig. Stefan åkte i väg ett par timmar, tjejerna va ute till och från o jag vilade mest hela dagen.

Nu har Emmie åkt till skolan för att sen åka till sin pappa, Kommer tillbaka på Fredag och då ska jag iaf vara piggare än vad jag varit sista veckan. För den sista tidens oroligheter har tagit på min hjärna och min mentala trötthet. Jag har vilat så mkt det gått, men det har varit orolig sömn hela tiden. Hjärnan har gått på högvarv med alla funderingar om hur det ska bli i framtiden. Men nu när jag vet att jag inte ska va på Riddarplatsens trafikskola,där jag egentigen inte trivdes alls,men har en sån hög arbetsmoral att jag åkte dit ändå, log och va glad mot eleverna och så fick Stefan ta hand om mig när jag kom hem.så får jag ta nya tag. Men planerna för i dag rubbas inte pga jag måste sova och återfå energi, jag kommer att braka annars och då kommer jag inte kunna jobba nånstans. Nu ska jag vänta på att klockan blir 7 och så ska jag väcka Alma, äta med henne och skicka i väg henne till skolan. Sen ska jag sova!

 

DSC_0411 DSC_0481 DSC_0537 DSC_0684 DSC_0702

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *